Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului SCAUNE (ieftinsibun.ro).

Site-ul SCAUNE (ieftinsibun.ro) este operat de societatea TCK CENTRUM SRL , cu sediu social in str Leonardo Murialdo nr 8, Ilfov, Popesti Leordeni, punct de lucru in Bistrita, str Libertatii nr 50, jud Bistrita Nasaud, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/3410/2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului SCAUNE (ieftinsibun.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SCAUNE (ieftinsibun.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000 si OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.  Administratorul SCAUNE (ieftinsibun.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SCAUNE (ieftinsibun.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului SCAUNE (ieftinsibun.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SCAUNE (ieftinsibun.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul SCAUNE (ieftinsibun.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului SCAUNE (ieftinsibun.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate.

GRESELI DE TIPARIRE 

TCK CENTRUM SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat , compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii corecte si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat, in caz contrar intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

PRETUL PRODUSELOR Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila). Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Preturi se pot modifica fara preaviz sau pot contine erori de operare.

REFUZAREA UNEI COMENZI La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca: - nu avem pe stoc produsul comandat - a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului - altele

CONDITII DE RETURNARE Clientul are dreptul de a notifica in scris TCK CENTRUM SRL  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. TCK CENTRUM SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport tur-retur.. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe email. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. “Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediile sau showroom-urile noastre, conform legii nr. 51 din 21 ianuarie 2003 nu se considera comert la distanta. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari de manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original, precum si de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc). Firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

DISPUTE SI CONFLICTE Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. ALTE PREVEDERI Nu oferim in nici un fel o garantie ca produsele vor fi potrivite cerintelor dvs. Nu suntem responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.

CAI DE COMUNICARE OFICIALE

Comunicarea oficiala se va face doar pe cale scrisa prin intermediul e-mailului: salut@tck.ro