Metode de plata

 • Site-ul ieftinsibun.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

  1.Plata in sistem ramburs

  Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  2.Transfer bancar (ordin de plata)

  Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

  3.Plată online cu card bancar prin EuPlătesc sau finanțare online prin TBI Bank (Visa/Maestro/Mastercard).

   Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

   - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

   Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

  Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON

  4.Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

   Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

  Prin card de credit emis de Garanti BBVA

  Liber la cumpărături cu Bonus Card!

  Bonus Card de la Garanti BBVA, primul card de credit cu cip din Romania, îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături online pe www.ieftinsibun.ro

  Plăteşte online cu cardul Bonus Card şi:

  Poti alege intre 2, 4 sau 6 RATE

  Nu ai încă Bonus Card? Sună la Serviciul de Relaţii Clienţi: 0800 80 1234 sau (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).


   Prin card de credit emis de BCR:

   

  E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

  Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.ieftinsibun.ro si beneficiezi de oferta standard de 2, 4 sau 6 RATE fara dobanda!  

  Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

  • MasterCard GOLD EUR

  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

  Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

  Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

  • Aplica acum pe www.bcr.ro sau

  • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

  • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

  Spor la cumparaturi!

  Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

   Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.ieftinsibun si beneficiezi de:


   pana la 2 sau 4 RATE  fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

  Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

  Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) si platile online devin mai simple ca oricand:

  Rate fara dobanda , perioada de gratie de pana la 56 de zile

  comision zero la toate cumparaturile,  plati sigure pe internet

  Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

  *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
  0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

  Prin card de credit emis de Alpha Bank

   “Optiunea de plata in 2, 4 sau 6 RATE cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

  Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  · Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

  Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

  · Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

  · Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

  · Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

  banner_text_apb.png  Prin card de credit emis de First Bank

  Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

  Plateste prin cardul tau de credit pe website www.ieftinsibun.ro si poti beneficia de 2, 4 sau 6  rate fara dobanda!

  Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:· Visa Franklin, · Visa Exclusive Gold, · Visa Business Standard, · Visa Business Gold

  Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
  Introduci datele cardului
  Specifici numarul de rate dorit. Poti alege intre 2, 4 sau 6 RATE
  Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

  Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

  Start la cumparaturi !

  banner_text_2_firstbank.png

   "Finanțare 100% Online" prin TBI BANK