Vodafone: 0722606622 Orange: 0745606622 Telekom&Whats App: 0788606622  |  Elérhetőség

Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Rendelések

  
  
  
  

Confidentialitate

Azzal hogy Ön a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) weboldalt használja, elfogadja és egyetért a következő adatvédelmi politikával. Ha nem fogadja el az Adatvédelmi Politikában foglalt feltételeket, kérjük azonnal szüntesse meg a weboldal és a szolgáltatásai használatát.

Az adatvédelmi politika időnként változhat a weblap tartalom frissitésekor. Ajánljuk hogy időnként ellenőrizze ezt a lapot hogy mindig tisztában legyen a változásokkal.

Minden személyes adatot amit Ön megoszt velünk mint felhasználó vagy látogató, feldolgozásra kerűl, hogy a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) szolgáltatásait optimális körlményekben tudja kinálni.

A IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) webplapját TCK CENTRUM SRL üzemelteti, székhelye Sediu social: str Leonardo Murialdo nr 8 Depozit-Showroom: Sos Oltenitei nr 209, Ilfov, Popesti Leordeni, regisztrációs száma J23/3410/2012.

A IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) regisztrálási ürlap kitöltése által, a felhasználó kijelenti hogy kifejezetten és egyértelműen beleegyezik, hogy személyes adatait, a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) adminisztrátorai feldolgozzák és felhasználják az alábbi műveletek érdekében:
  • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel;
  • A megrendelések feldolgozása;
  • Részvétel külömböző versenyeken, promóciókon és játékokon;
  • Nem kereskedelmi vagy adminisztrativ tipusú üzenetek küldése (módositások a weblapon, felhasználó fiók, stb);
  • Ajánlatok, promóciók, kedvezmények, akciók, reklám és marketing üzenetek küldése a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) tevékenységeivel kapcsolatban és a harmadik felek tevékenységeivel kapcsolatban amelyekkel a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) bármilyen természetű kapcsolatban van (beleértvea kereskedelmi tevékenységeket is).
Az üzlet tárolni fogja a személyes adatokat és fel fogja használni a felhasználók informálása érdekében, a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) fiókok státusszával kapcsolatban, itt beleértve a megrendelések státusszát, fejlődését de a kinált termékek és szolgáltatások értékelését is.

Az online fizetési folyamat alatt kért információk, a fizetési feldolgozás szolgáltatók feltételei hatálya alá tartoznak és ebben az esetben a IEFTINSIBUN (ieftinsibun.ro) nem kéri és nem tárolja a kártyájával kapcsolatos részleteket és információkat.

Ha bármilyen kérdése van ezekkel az adatvédelmi feltételekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a dedikált kapcsolat űrlap segitségével vagy irjon nekünk a következő email cimre: webmaster@tck.ro.
  
  

  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?